Nascholingscursus ‘Reanimatie en brandblussen’

Reanimatie m.b.v. de AED en BHV bij brand (4 punten)

Op woensdag 4 maart 2015 organiseert KNMG District XX een nascholingsavond in het teken van praktisch handelen: reanimatie volgens de nieuwste inzichten, incl. het gebruik van de AED en het gebruik van kleine blusmiddelen en ontruimingstechnieken bij kleine branden.
Beide onderdelen worden begeleid door ervaren hulpverleners en brandwachten.

De onderdelen zullen onderbroken worden door een op het seizoen afgestemde culinaire maaltijd, bereid door topkok Paul Rodenberg, eigenaar van de Culinaire Vakschool Groningen.

Er is ruimte voor 25 (max 30) deelnemers; bij overtekening wordt een tweede cursus belegd.

U ontvangt na afloop een certificaat en wordt opgenomen in Groningen Hart Veilig.

Accreditatie: De nascholing is voor vier punten geaccrediteerd.
Kosten: 40,– per persoon

Programma 04-03-2015:
16.30 uur ontvangst
17.00 uur start reanimatie A / brandblussen B
19.00 uur: diner
20.00 uur: start brandblussen  A / reanimatie B

Locatie: BHV Noord / Culinaire Vakschool Groningen, Oeverkruid 12 te 9738 AK Groningen

Opgave: U kunt zich opgeven onder vermelding van uw BIG nummer via info@knmg-groningen.nlbij voorkeur voor 18 februari 2015.