Vacature studentbestuursleden

Beste student Geneeskunde,

Per 1 juli 2018 zoekt het KNMG districtsbestuur Groningen-Drenthe een nieuw studentbestuurslid.

Wat houdt de functie in?
Als studentbestuurslid organiseer je activiteiten voor artsen en geneeskundestudenten uit Groningen en Drenthe welke kunnen variëren van een kroegcollege voor studenten tot een geaccrediteerde bijeenkomst voor zowel arts als student. Hierbij werk je vaak samen met andere landelijke en lokale partijen.

Naast dit alles vervullen de drie studentbestuursleden gezamenlijk de secretariële functie binnen het bestuur. Dit betekent dat je de agenda opstelt voor de maandelijkse vergadering, notulen schrijft en de bestuursmail bijhoudt. Voor deze secretariële werkzaamheden krijg je een financiële vergoeding.

Meer informatie over de doelstellingen en activiteiten van het KNMG district Groningen-Drenthe is te vinden op onze website: www.knmg-groningendrenthe.nl.

Hoe veel tijd besteed ik hieraan?
Al met al zal een lidmaatschap van het districtsbestuur je 1-2 uren per week kosten. De functie is goed te combineren met studie en overige bezigheden. Het bestuur vergadert iedere tweede donderdagavond van de maand tussen 18.00 en 20.00 en de studentleden hebben regelmatig onderling contact.

Wie zoeken we?
Het KNMG districtsbestuur is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde studenten die graag meedenken over de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de gezondheidszorg in Nederland. Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken met betrekking tot de zorg en je bent kritisch als het gaat om actuele ontwikkelingen. Wij beschouwen het als een pre als je enige ervaring hebt met secretariële werkzaamheden. Daarnaast is het van belang dat je minimaal nog een jaar in Groningen beschikbaar bent.

Solliciteren kan door een motivatiebrief en curriculum vitae naar te sturen vóór vrijdag 23 mei naar info@knmg-groningendrenthe.nl .

Met vriendelijke groet,

Malou Luchtenberg, Ties van Rijt & Bram de Vries
E: info@knmg-groningendrenthe.nl
W: www.knmg-groningen.nl
F: www.facebook.com/knmggroningen